3. NACIONALNA ODBOJKAŠKA LIGA
sezona 2017./2018.

OS Sisačko moslavačke ž.

Četvrti turnir Prvenstva SMŽ u maloj odbojci

14-02-2018

Četvrti turnir Prvenstva SMŽ u maloj odbojci održan je u Sisku, u nedjelju 11.02. 2018. Nastupilo je sedam ekipa. Odigrano je ukupno 12 utakmica na dva terena. Glinjanke sa tri pobjede na turniru i dalje drže vodeću poziciju, na drugom mjestu je OK Sisak Viktorovac 1, sa istim brojem bodova ali lošijom bod razlikom. Treće mjesto zauzima OK Petrinja. Ostale ekipe pokazale su dobru igru i uz malo sportske sreće rezultati su mogli biti i drugačiji.

Prvenstvo se nastavlja petim turnirom koji je će se igrati 03./04.03.2018.

Bilten broj 4

Treći turnir Prvenstva SMŽ u mini odbojci

05-02-2018

U subotu 03.02.2018. odigran je treći turnir Prvenstva SMŽ u mini odbojci. U odličnoj organizaciji OK Petrinja odigrano je šest utakmica na dva terena. Uživanje u odbojkaškoj igri i napredak ekipa sve više dolazi do izražaja kako prvenstvo odmiče. Na ovom turniru istaknule su se sisačke ekipe Viktorovac 1 i Viktorovac 2 sa po dvije pobjede i jednim porazom te ekipa OK Petrinja 1 koja je u uzbudljivoj utakmici svladala OK Sisak Viktorovac 1 i time prvenstvo učinilo zanimljivijim. Na vrhu ljestvice još uvjek je OK Sisak Viktorovac 1, druga je OK Petrinja, a treća OK Glina. Sljedeći turnir na rasporedu je u mjesecu ožujku u Sisku.

Bilten broj 3

Treći turnir Prvenstva SMŽ u maloj odbojci

29-01-2018

Treći turnir Prvenstva SMŽ u maloj odbojci održan je u Sisku, u nedjelju 28.01.2018. Taj dan slobodno možemo nazvati danom odbojke jer je nakon turnira djevojčica gdje je natupilo sedam ekipa održan i turnir Prvenstva Regije Centar za kadete gdje je nastupilo čak devet ekipa. Odbojku je zaigralo preko 150 djece što je za svaku pohvalu. Turnir male odbojke odigravao se na tri terena i odigrano je 12 utakmica. Najviše uspjeha ostvario je OK Glina koji je sa tri pobjede preuzeo vrh tablice, drugo mjesto zauzima OK Sisak Viktorovac 1 sa istim brojem bodova, ali nešto lošijom bod razlikom. Upravo ove dvije ekipe pomalo se ističu kao favoriti za prvaka što je dokazao i njihov međusobni susret koji je bio i najzanimljiviji na turniru.Treće mjesto zauzima OK Petrinja sa sedam bodova manje, ali njihova igra pokazuje da iz dana u dan sve više napreduju i pred njima je svijetla budućnost. Sve pohvale i ostalim ekipa koji pokazuju napredak u igri i kontinuiranost sudjelovanja na natjecanjima.

Sljedeći turnir igra se 10./11.02.2018.

Bilten broj 3

Četvrti turnir Prvenstva SMŽ za mlađe kadetkinje

22-01-2018

Natjecateljsku sezonu nastavile su mlađe kadetkinje četvrtim turnirom koji se odigrao u nedjelju, 21.01.2018. u Petrinji. Igralo se na dva terena. Sa po dvije pobjede istaknuli su se OK Petrinja, OK Glina i OK Sisak Viktorovac. OK Sisak Viktorovac se popeo na vrh tablice, a sa šest bodova manje, na drugom odnosno trećem mjestu su OK Sisak Galdovo i OK Glina. Borbenosti i želje za pobjedom nije nedostajalo. Sve ekipe pokazuju napredak u odnosu na početak sezone i to treba posebno naglasiti. Treba pohvaliti ekipe iz manjih sredina naše županije koje vrlo uspješno i u skladu sa mogućnostima vode svoje klubove i vrlo uspješno sudjeluju na svim natjecanjima. Natjecanje se nastavlja 17.-18.02.2018. petim turnirom koji će se održati u Sisku.

Bilten broj 4

Drugi turnir Prvenstva SMŽ u mini odbojci

19-12-2017

U nedjelju 17.12. 2017. svoju natjecateljsku sezonu nastavile su naše najmlađe igračice. Ovoga puta pozitivne emocije su se preselile u Topusko gdje je održan drugi turnir Prvenstva SMŽ u mini odbojci. OK Vivera Glina odlučila se za organizaciju turnira u Topuskom i definitvno nije pogriješila. Zadovoljna dječija lica najbolji su pokazatelj da je sve prošlo u najboljem redu i da su barem malo uspjeli odbojku približiti i tom djelu naše županije. Nakon natjecanja djeca su mogla ostati na kupanju što ih je najviše razveselilo. Najviše uspjeha na turniru imao je OK Sisak Viktorovac 1 sa maksimalne tri pobjede. Nešto lošiji rezultat sa također tri pobjede, ali jednom izgubljenim utakmicom ostvario je OK Petrinja. Posebno treba pohvaliti ekipu OK Sunja koja bez obzira na rezultat sa smješkom ulazi i izlazi sa terena, a to i je ono što je najbitnije. Sve pohvale i svim ostalim ekipama i stručnim vodstvima na maksimalnom angažmanu kada su u pitanju najmlađe natjecateljice. Natjecanje se nastavlja u veljači, 2018. u Petrinji.

Bilten broj 2