3. NACIONALNA ODBOJKAŠKA LIGA
sezona 2017./2018.

OS Sisačko moslavačke ž.

Sedmi-završni turnir Prvenstva SMŽ za mlađe kadetkinje

05-06-2018

U nedjelju, 03.06. 2018. u Sisku održan je završni turnir Prvenstva SMŽ za mlađe kadetkinje. OK Sisak Viktorovac sa dvije pobjede potvrdio je naslov prvaka SMŽ za sezonu 2017./2018. Drugo mjesto osvojio je OK Sisak Galdovo, a treće mjesto pripalo je OK Glini. Upravo završni turnir odlučivao je o konačnom poretku ekipa. Susret između OK Sisak Galovo i OK Glina odlučivao je o drugom odnosno trećem mjestu. Favorizirani OK Sisak Galdovo odnosi pobjedu i srebrnu medalju. Glinjanke se moraju zadovoljiti broncom, ali i velikim napretkom u igri u odnosu na prošlu sezonu. Pohvale svim ekipa na konstantnosti prisustvovanja na natjecanjima, upornosti i zalaganju na terenu. Posebne pohvale i ekipama iz manjih sredina koji i u otežanim uvjetima rada uspjevaju konstantno nastupati na natjecanjima i prikazivati kvalitetnu igru. Ove sezone na prvenstvu se natjecalo osam ekipa. Svi su najavili nastup i sljedeće godine tako da u najmanju ruku očekujemo isti ili čak i veći broj prijavljenih ekipa.

Bilten broj 7

Šesti turnir Prvenstva SMŽ za mlađe kadetkinje

29-05-2018

U nedjelju, 27.05. 2018. Petrinja je bila domaćin šestog turnira Prvenstva SMŽ za mlađe kadetkinje. OK Sisak Viktorovac sa dvije pobjede i ukupno 22 boda krupnim koracima korača ka naslovu prvaka. Drugo mjesto zauzima OK Sisak Galdovo sa 18 bodova. Treće plasirana je OK Glina sa istim brojem bodova, ali nešto lošijom set razlikom. Upravo posljednji turnir koji je po rasporedu 03.06. 2018. u Sisku odlučivat će o ukupnom poretku ekipa za ovu iznimno dugačku i uzbudljivu sezonu. Sve ekipe pokazuju veliki napredak u odnosu na početak sezone što je za svaku pohvalu. Zanimlljiva je i velika izjednačenost ekipa od 4. do 8. mjesta. Nakon završnog-sedmog turnira najbolje ekipe dobit će zaslužene pehare i medalje za sezonu 2017./2018.

Bilten broj 6

Šesti, završni turnir Prvenstva SMŽ u maloj odbojci

21-05-2018

Domaćinstvo završnog turnira Prvenstva SMŽ u maloj odbojci pripalo je novom prvaku SMŽ OK Glini. U prekrasnoj novoj sportskoj dvorani odigrano je 10 utakmica. Sve pohvale domaćinu koji je priredio i malu zakusku za sve sudionike natjecanja. Najviše uspjeha na turniru sa maksimalne tri pobjede i maksimalnih devet bodova imao je OK Glina koji je potvrdio naslov prvaka SMŽ za sezonu 2017./2018. Drugo mjesto osvojio je OK Sisak Viktorovac 1 sa tri boda zaostatka za prvakom. Treće mjesto pripalo je vrlo dobroj OK Petrinji. Po završetku natjecanja najboljim ekipama dodjeljeni su pehari i medalje. Svi sudionici su vrlo zadovoljni odrađenom sezonom i najavili svoj nastup i sljedeće godine.

Bilten broj 6

Peti - završni turnir Prvenstva SMŽ u mini odbojci

15-05-2018

U subotu 12.05. 2018. odigran je peti-završni turnir Prvenstva SMŽ u mini odbojci. Uzbuđenja nije nedostajalo. Završni turnir, dodjela pehara i medalja, neizvjesnost kome će pripasti koja medalja samo je dio onoga što se moglo vidjeti na turniru u Sunji. Bodovna izjednačenost do zadnjeg turnira učinilo je prvenstvo izrazito zanimljivim. Navijalo se od početka do kraja turnira. Ok Sisak Viktorovac 1 i OK Petrinja borili su se za prvo mjesto, a OK Glina i OK Sisak Viktorovac 2 za treće mjesto. OK Petrinja 1 sa tri pobjede uspjela je osvojiti zlatnu medalju. OK Sisak Viktorovac1 unatoč tome što je kroz cijelo prvenstvo držao vodeću poziciju nije izdržao do kraja te sa dva poraza osvaja srebro. Na kraju obje ekipe imaju isti broj bodova, ali OK Petrinja 1 unatoč boljoj poen razlici osvaja prvenstvo. OK Glina sa tri pobjede osvaja broncu, a OK Sisak Viktorovac 2 se mora zadovoljiti četvrtom pozicijom. Pohvale domaćinu OK Sunji na izvrsno odrađenom domaćinstvu. Treba pohvaliti sve klubove na uspješno odrađenoj sezoni te stručnom i kvalitetnom radu sa najmlađim odbojkašicama. Iz godine u godinu primjećuje se veliki odaziv djece i rezultatska izjednačenost između klubova. Na godinu očekujemo još veći broj prijavljenih ekipa i još uzbudljiviju i uspješniju sezonu.

Bilten broj 5

Četvrti turnir Prvenstva SMŽ u mini odbojci

28-03-2018

U subotu 24.03. 2018. odigran je četvrti turnir Prvenstva SMŽ u mini odbojci. Svih šest ekipa do posljednjeg mjesta je ispunilo dvoranu na Viktorovacu. Odigrano je deset utakmica. Dječije navijanje, radost i veselje bilo je prisutno od početka do kraja turnira. Na ovom turniru istaknule su se vodeće ekipe OK Sisak Viktorovac 1 sa tri pobjede i OK Petrinja 1 sa maksimalne četiri pobjede. Prvi je i dalje OK Sisak Viktorovac 1, drugo mjesto zauzima OK Petrinja 1 koji iz turnira u turnir sve više napreduje. Na trećem mjestu nalazi se OK Glina.

Sljedeći završni turnir na rasporedu je u mjesecu svibnju u Sunji gdje ćemo dobiti konačan poredak ekipa za sezonu 2017. - 2018.

Bilten broj 4