3. NACIONALNA ODBOJKAŠKA LIGA
sezona 2017./2018.

OS Varaždinske županije

4. okupljanje lige MALE odbojke Varaždinske i Međimurske ž

18-12-2017

U nedjelju 17. prosinca 2017. u Belici održano je 4. okupljanje ekipa Lige MALE odbojke Varaždinske i Međimurske županije.

Zahvaljujem svima koji su doprinijeli još jednom uspješnom turniru Male odbojke, a ponajviše domaćinu na besprijekornoj organizaciji.

Vladimir Grudenić

MALA ODBOJKA LIGA BILTEN BR. 4

„OK KITRO VARAŽDIN 3 – UVJERLJIVO BOLJI“

08-12-2017

OK NEDELIŠĆE-ELTING 2 – OK KITRO VARAŽDIN 3: 0:3 (8:25, 23:25, 9:25)

Odlična utakmica za obje ekipe, no iako je OK Kitro bio favorit drugi set je umalo dobila ekipa OK Nedelišće. Ali je ipak koncentriranija ekipa Varaždinki na kraju uzela set za bod razlike. Ni u trećem setu nije bilo prevelike razlike pa gošća iz Varaždina uzima lako set i tri boda sa konačnim rezultatom od 0:3 (8:25, 23:25, 9:25)

„Uvjerljiva pobjeda u utakmici protiv neugodnog protivnika u kojoj su sve cure dobile šansu za odigrati par poena. U utakmicu smo krenuli silovito i te protivnicama nismo dali niti malo šanse da se razigraju i tako lagano uzeli prvi set. U drugom setu smo u prvoj polovici seta nastavili s igrom iz prvog, te sam dao priliku curama koje manje igraju i taj smo set dobili teze od očekivanog. U treći set smo ušli maksimalno koncentrirano te rutinski završili utakmicu. Čestitam svim curama na pristupu i pobjedi.“ – izjavio je trener Ivan Bregović.

„Na tu utakmicu smo došli kao favoriti, ali svejedno nije nam bilo lako. Pogotovo ne u drugom setu kada je rezultat bio tijesan. Nedostajala nam je jedna od glavnih igračica Lea Kečak no usprkos tome utakmicu smo priveli kraju pobjedom od 3:0. Za sljedeću utakmicu protiv Kaštela 2, jednom od najboljih ekipa, još više i bolje ćemo se pripremiti i pokušat ćemo pobijediti kako bi se popele na vrh tablice.“ – izjavila je Kaja Blaguški.

Dejan Dežmarić-Krofak

3. okupljanje lige MALE odbojke Varaždinske i Međimurske ž.

20-11-2017

U subotu 18. studenog 2017. održano je 3. okupljanje ekipa Lige MALE odbojke Varaždinske i Međimurske županije u Ludbregu u organizaciji ŽOK-a Ludbreg. Na turniru ponovno je sudjelovalo 8 ekipa. I dalje je ekipa ŽOK Ivanec 1 jedina neporažena i vodi ispred ekipe ŽOK Kaštel i ŽOK Ludbreg. Igračice na svakom okupljanju pokazuju sve viši i bolji nivo igranja, te radost odbojkaške igre mlađih dobnih kategorija.

Zahvaljujem svim sudionicima i posebno organizatoru na trudu i besprijekornoj organizaciji. Slijedeće okupljanje je 17.12. u Belici.

Vladimir Grudenić

MALA ODBOJKA LIGA BILTEN BR. 3

2. okupljanje lige MINI i MALE odbojke Varaždinske i Međimurske ž.

30-10-2017

Odigrane su utakmice na 2. okupljanju MINI i MALE odbojke u Ivancu. Prije svega zahvaljujem svima na sudjelovanju i starijim igračicama ŽOK Ivanec, kao i treneru, na pomoći u organizaciji. Jedino mi je žao zbog izostanka ekipa OK Kitro Varaždin.

Vidimo se na slijedećem okupljanju u Ludbregu 18.11.

Vladimir Grudenić

MALA ODBOJKA LIGA BILTEN BR. 2

MINI ODBOJKA LIGA BILTEN BR. 2

1. okupljanje lige MINI i MALE odbojke Varaždinske i Međimurske ž.

16-10-2017

U privitcima su rezultati 1. okupljanja lige MINI i MALE odbojke održanog 14.10. 2017. u Lepoglavi. Zahvaljujem svim trenerima i igračicama na sudjelovanju i angažmanu. Domaćinu svaka pohvala za uspješnu i besprijekornu organizaciju. Lijepo je vidjeti dvoranu ispunjenu dječjim smijehom i veseljem. Siguran sam da nas čeka duga i sretna sezona. Hvala svima!

Vidimo se 29.10. u Ivancu na slijedećem okupljanju MINI i MALE lige.

Vladimir Grudenić

MALA ODBOJKA LIGA BILTEN BR. 1

MINI ODBOJKA LIGA BILTEN BR. 1